Er du med på en utfordring? Bli med på utfordringen om å gjøre 10 pushups i 30 dager!

Med treningssentrene stengt i Harstad (igjen – og sikkert resten av landet) tenkte jeg for meg selv: Jeg vil ha en utfordring. Men, hva slags utfordring? Jeg ønsket å lage en utfordring som de fleste av oss kunne delta i, og en utfordring som folk flest hadde tid og krefter til å gjøre. Da tenkte jeg, hva er min svakhet når det kommer til trening? Overkroppsstyrke. 

Etter å ha født mitt første barn i januar 2020 mistet jeg mye muskelmasse, og på mange måter må jeg starte fra bunnen av. Rett etter slet jeg til og med å kunne sitte oppreist – noe som tidligere aldri har vært et problem. Og armene mine ... det var ingen styrke igjen. Jeg vil ha det sånn eller føle meg sånn. Jeg vil være sterk og energisk og kunne holde babyen min uten å bli sliten i armene med en gang.

Derfor har jeg laget utfordringen om å ta 10 push-ups i 30 dager, og jeg håper du vil bli med meg!

push-ups-utfordring

Utfordringen starter 01.04.21 og vil være over 30.04.21

Dette er utfordringen:

  • I 30 dager skal du gjøre 10 push-ups om dagen. Du trenger ikke å gjøre alle push-ups på en gang. Du kan gjerne fordele det utover dagen, slik det måtte passe deg.
  • Hvis du vil være med på utfordringen, kan du dele progresjon, tanker og bilder på BARA Community eller på sosiale medier ved å bruke hashtaggen #BARA10push30.

Jeg håper å se så mange deltakere som mulig. Dette skal vi greie sammen!

Målet? Å fullføre utfordringen (som er prestasjon nok i seg selv) og å gjøre så mange repetisjoner du kan. Målet er å se forbedring sammenliknet med dag 1.

Men, hva om dette ikke er en utfordring for meg?

Hvis du allerede er ganske sterk og og ikke har noe problem med push-ups kan du enkelt gjøre det til en utfordring ved å legge til flere og flere repetisjoner i den daglige rutinen i 30 dager.

Start med å gjøre så mange representanter du kan, og når det skulle bli for enkelt, legg på flere repetisjoner evt. vekter.

På disse dagene skal du gjøre en test hvor du presser deg maksimalt for å se hvor mange du greier:

push-ups-kalender

TEST: Hvor mange kan du gjøre på knær eller tær?

Sammenlign de forskjellige testdagene for å se om du har gjort noen fremgang.


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING