Trening = lykke

Hva gir trening deg? Muskler? Blemmer? Utmattelse?

Skrevet av Julie Bjanes

Uansett hva målet ditt er, bør hovedformålet med trening være å gi deg en følelse av glede – lykke! Mange forbinder trening med treningsstudioet; vekter, cardiomaskiner, pushy trenere og skrikende gruppeinstruktører. Dette er lykke for mange. Jeg kjenner mange mennesker som ikke kan vente med å tilbringe ettermiddagen på treningsstudioet. Løft tyngre vekter enn forrige gang, eller gi motstandshjulet på sykkelen en ekstra omdreining denne gangen. Jeg ser også folk hver dag dra seg til treningsstudioet, bruker en hel dag, og kanskje til og med kvelden før også; de hater og fordømmer det! De har en følelse av at de gå, ellers vil ikke målene deres nås.

Vi blir daglig bombardert av sitater i sosiale medier som sier: «Tren hardt, eller dra hjem», eller «du er ikke ferdig før du ber på knærne om at det skal være over». Bilder av hender med blemmer. Kommentarer om å være en kriger, og en kriger henger over søpla på treningsstudioet og kaster opp før treningen fortsetter … Jada, det er godt å presse seg selv og virkelig ta seg selv ut noen ganger. Nøkkelordet i den siste setningen er "noen ganger".

Hva om jeg fortalte deg at trening kan være gøy? Det kan være gøy for DEG! Vi er født som individer, oppvokst som individer. Hvis du likte å leke med Barbie da du var liten, håper jeg foreldrene dine lot deg. Hva vil du leke med nå? Det er ditt valg! Du kan bestemme. Kanskje treningsstudioet ikke er noe for deg. Prøv noe annet! Danse? Gå tur? Svømming? Fotball? Å kaste barna gjentatte ganger opp i luften (og vær så snill å fange dem også). Husk at vi alle må starte et sted, og å telle kalorier er sjelden stedet å gjøre det.

Hvis du allerede elsker treningsøktene dine, fortsett å gjøre dem og sett pris på det faktum at du har funnet en treningsform som gir deg lykke. Hvis du hater treningsøktene dine, utfordrer jeg deg til å prøve noe nytt. Du kan like det, kanskje du til og med elsker det, og jeg lover deg dette; det er da du begynner å se resultater!

"Ikke tren fordi du hater kroppen din, gjør det fordi du elsker den!"
- Ukjent


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING