Helene Drages topp 5 BARA-favoritter!

Personlig trener, kostholdsveileder og hundemamma – dette er Helene Drages 5 BARA-favoritter!

Psst! Alle Helenes favoritter er på Black Week-tilbud nå! Fort deg før de er borte.

Helene-drage-topp-5-bara-favs-black-pocket-tights

 

Kjøp Black Pocket Tights her

Hvem er Helene Drage?

Jeg er 32 år gammel fra Fredrikstad. Utdannet personlig trener og kostholdsveileder, men har også en bachelor i historie og som medisinsk sekretær. Jeg er gift og har to hunder.

Helene-drage-topp-5-bara-favs-khaki-ribbed-longsleeve-dress

Kjøp Khaki Ribbed Longsleeve Dress her

Hva er mine hobbyer?

Styrketrening, aerial hoop og aerial silk. Trener for tiden på et polestudio i Moss hvor jeg har testet ut både poledance, dansing med heels og chair dance. Det er også her jeg driver med aerial hoop som er min favorittform for trening om dagen. Ellers elsker jeg å lese bøker, og leser minst 2 bøker pr uke. Jeg er også veldig aktiv i sosiale medier og har egen youtube-kanal (har en pause der nå, men snart i gang igjen).

helene-drage-topp-5-bara-favs-white-teddy-jacket

Selvtillitt

Jeg har en lang historie hvor jeg har slitt med overvekt, men jobbet mye med å akseptere meg selv og bygge selvtillit som ikke tillegger kropp og utseende all verdi. Dette er et tema jeg brenner sterkt for og som jeg snakker mye om. I dagens samfunn har folk lett for å tro at om man ikke ser ut på en gitt måte så er man ikke bra nok, og det er så feil! Man kan fint akseptere seg selv og se hvor mye verdi man har, samtidig som man tar tak i helsa og overvekt om det trengs.

Kjøp White Teddy Jacket her 

helene-drage-topp-5-bara-favs-pink-ice-tights

Kjøp Pink Ice Tights her

BARA-ambassadør

Jeg er en stolt BARA-ambassadør. Ikke bare pga. treningsklær i god kvalitet, norsk design og god kundeservice, men fordi de har et stort utvalg av størrelser helt opp til XXXL. Det å kunne bruke flotte og funksjonelle treningsklær, selv når man er overvektig, gjør virkelig noe med selvtilliten – og BARA bidrar til at alle kan bruke deres klær! I dagens samfunn er det gull verdt!

Kjøp Pine Shape Tights her

helene-drage-topp-5-bara-favs-pine-shape-tights

Hvilke av disse er dine favoritter?


Del her

Delivery LEVERING 1-3 DAGER
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING