10 spørsmål med Henriette – BARAs Influencer Marketing Collaborator

Bli kjent med Henriette, BARAs Influencer Marketing Collaborator.

Introduser deg selv: Hvem er du, og hva bør vi vite om deg?

Jeg heter Henriette Næss Ebbesen og er 26 år gammel. Jeg har ett års utdannelse i Arctic Adventure Tourism, og studerer nå Ledelse, innovasjon og markedsføring ved siden av jobben min som Influencer Marketing Collaborator for BARA Sportswear, basert i Harstad.

Jeg vokste opp på en liten øy som heter Vega, som ligger midt i Norge på Helgelandskysten. Min mor og far er bønder, så jeg er bedre til å kjøre traktor enn å ta selfies – tro det eller ei 😅

Fra spøk til alvor: Jeg er en kreativ og supernysgjerrig ung kvinne som elsker nye utfordringer. Det vanskeligste spørsmålet jeg får er å velge mellom kjærlighet og nysgjerrighet ... Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal velge. Gjør du?

På fritiden elsker jeg å løpe, fiske, klatre, være sammen med familie og venner og en god tur med eller uten ski. Jeg slapper ofte av ved å spille piano og synge nordnorsk musikk.


Hva liker du best å trene og hvorfor?

LØPING!! Jeg ble helt forelsket i løping for to år siden. Det eneste du trenger er godt treningstøy og noen løpesko – så er man klar! Lett som en plett!

Hva er dine must-haves på gymmen eller trening?

Komfortable løpesko og BARA Sportswear ❤

Hva motiverer deg til å holde deg aktiv?

ENDORFINER!! Jeg er sikker på at jeg ikke bare snakker for meg selv når jeg sier at du aldri angrer på ei treningsøkt, sport eller aktivitet. Jeg føler meg alltid lykkeligere og lettere etter en tur, løping, hagearbeid eller hvilken som helst aktivitet man kan gjøre ute. Det spiller ingen rolle hvor dritt man føler seg før man begynner – jeg føler meg som en superkvinne etterpå! Cliche, men sant!

Hva er dine aktive mål for 2021?

Å løpe 10 0000 km på 43 minutter.

Jeg har lyst til å være med på en offisiell eller virtuell konkurranse, så hvis du har noen tips – gi meg beskjed!

Hva er ditt favorittprodukt fra BARA og hvorfor?

Ooh, det er vanskelig. Først og fremst tror jeg at alle burde prøve Pastel Resistance Bands. De er supersøte (rosa, lilla og grønn med forskjellig motstandsgrad), og det finnes så mange “morsomme” øvelser som får kroppen til å brenne på Youtube. Perfekt i disse dager når Covid-19 fremdeles er et problem.

Tights: Reflective Shape Tights, fordi jeg liker den høye midjen og at den har middels kompresjon og refleks. Her i Nord-Norge er det så mørkt om vinteren, og derfor er refleks viktig for meg når jeg løper.


Beste treningsquote?

“Å forlate inngangsdøren din er den lengste mila av enhver reise.”

Dette sitatet passer ikke bare til trening, men også for drømmene dine, mål, lekser osv.

Hva er dine beste tips for å holde deg aktiv?

Første tips: Lag en flott spilleliste på Spotify med din type treningsmusikk.
Her er spillelisten min hvis du trenger noen tips: https://open.spotify.com/playlist/7kls6xPc1OzQ2odehDs6Sl?si=167537ebe7854c35

Andre tips: Gjør aktivitet til noe positivt og viktig for deg. Gjør det til en prioritet og vane for deg og vennene dine. Få mer kunnskap om HVORFOR trening er viktig; det fremmer hjernens vekst, øker forventet levealder, reduserer risikoen for skade, forbedrer livskvaliteten og helsen, sterkere mental helse, vennskap osv. Det er gjort flere studier om disse temaene!

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Da er jeg 31 år gammel, fullførte studiene, og jobber fortsatt for BARA Sportswear. Jeg håper Covid-19 ikke er noe problem lenger, og at jeg har klart å oppleve land som Italia, Frankrike og Færøyene.

Buy Wind Sports Bra

Hvis du kan anbefale ett BARA Sportswear-produkt til en venn; hva ville det vært og hvorfor?

Da jeg begynte å jobbe for BARA var jeg faktisk ikke superbegeistra for print tights. Det var til jeg ble en #BARAaddict, og nå elsker jeg det: lommer, høyt liv og refleksprint.

Jeg vil anbefale å prøve: Daisy Shape Tights 2.0 – middels kompresjon, høy midje og to lommer 🌸


Del her

Delivery LEVERING 1-3 DAGER
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING